Move Foundation

MOBIELE VERSIE

Move

Foundation

Coaching & Training for everyone

Foundation

Van oorsprong begint Move in 2007 als een stichting genaamd Fight for Future. (Vanaf 2021 onder de naam Move Foundation.) Oprichter en eigenaar Sem Jongsma geeft vanaf 2007 training en coaching in het binnenland van Kenia waarbij hij de lokale bevolking helpt door een grotere zelfredzaamheid te creëren. Op deze plek is ook de Move methode ontstaan.

Wat is de Move Foundation?

De Move foundation is de tak van Move welke training en coaching aanbiedt aan mensen die dit zichzelf niet kunnen permitteren omdat zij in een omgeving leven waar niet genoeg financiële middelen zijn of andere redenen die het hun ontzegt zichzelf te ontwikkelen op persoonlijk en maatschappelijk vlak. De Move Foundation is eigenlijk het hart van Move omdat zij vertegenwoordigt waar Move echt voor staat: Het opbouwen van mensen die leven in moeilijke omstandigheden zoals armoede, sociale achterstand en andere omstandigheden die tegen hen werken om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen op persoonlijk en maatschappelijk vlak.

Onze focus

Met de Move Foundation willen wij mensen in Nederland maar ook buiten de grens training en coaching geven om uiteindelijk ook van hen ’Move coaches’ te maken. Iedere gemeenschap heeft Move coaches nodig om de huidige generatie maar ook de volgende te kunnen inspireren en een fundament te leggen waarop kan worden voortgebouwd. Een Move coach kan beschreven worden als iemand die opstaat voor zichzelf en zijn of haar medemens, iemand die zich niet laat bepalen door de omstandigheden maar ervoor kiest een voorbeeld te zijn voor anderen, juist ondanks de omstandigheden. Wij willen deze mensen ondersteunen door onze training en coaching die volledig is gericht op persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling. Door onze ruime en brede ervaring kunnen wij onderwijs aanbieden, in binnen en buitenland, dat mensen in beweging zet en een gedegen fundament biedt om voor zichzelf EN hun omgeving een betere toekomst te realiseren.

BEKIJK DEZE KORTE INTRODUCTIE VIDEO OVER MOVE FOUNDATION

MOVE FOUNDATION IS ANBI geregistreerd

Voor donaties:

Stichting Move Foundation
IBAN NL64INGB0006038670

Op deze pagina is alle financiële informatie te vinden over onze stichting en het beleidsplan en de andere officiële gegevens. Hiermee is de Move Foundation geregistreerd bij de Nederlandse overheid en ANBI goedgekeurd. Dit betekent dat al uw donaties aan de Move Foundation fiscaal aftrekbaar zijn. Ook bent u als donateur verzekerd van volledige transparantie over onze financiën en doelstellingen.

Onder de volgende links kunt u alle financiële inkomsten en uitgaven zien, alsmede de gegevens van de stichting en haar beleidsplan. Zo kunt u ook zien dat de Move Foundation 100% non-profit is en er geen beloningen/vergoedingen zijn voor haar bestuur en/of vrijwilligers.

Move Opleiding instituut Kenia

Op dit moment zet de Move Foundation zich in voor eigen project Boxing for Kenya. De naam stamt af van het allereerste begin toen oprichter Sem Jongsma in 2007 startte met de lokale bevolking (voornamelijk jongeren) doormiddel van bokstrainingen te coachen om hen zo te ondersteunen in hun persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling. De afgelopen 13 jaar zetten wij ons ook in voor de lokale bevolking door middel van training en coaching.  Momenteel zijn wij in Kenia gevestigd in het binnenland van Western-Provence en hebben wij hier in 2018 drie hectare grond gekocht dankzij donaties. Dit om uiteindelijk een eigen Move opleidingsinstituut te bouwen waar wij de lokale bevolking kunnen voorzien van training en coaching op non-profit basis.

Future heroes

Wil je ergens meer over weten?

Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer