move professionals

MOVE

PROFESSIONALS

HIERONDER EEN AANTAL SAMENWERKINGEN VAN MOVE

Move – Professionals biedt ondersteuning aan (semi) publieke instellingen door middel van trainingen en coaching op individueel en team niveau.

Het doel van Move professionals is om professionals die werken binnen het sociale domein van onze maatschappij te voorzien van de juiste kennis en vaardigheden. Met Move Professionals willen wij mensen in de publieke sector helpen om effectief en doelgericht te kunnen werken met mensen uit verschillende subculturen. Denk hierbij aan trainingen voor agenten om effectief te leren communiceren met de doelgroepen waar zij mee te maken krijgen. Ook docenten van verschillende soorten onderwijsinstellingen in ons land zijn hierbij onze doelgroep.  Wij willen mensen helpen omgaan met straatcultuur en de mensen die aan de zogeheten ’rand van de samenleving’ staan. Wij weten door meer dan 14 jaar ervaring dat het werken met bepaalde subculturen een groot aantal uitdagingen met zich mee brengt en willen mensen die in dit domein werken, ondersteunen met de juiste kennis en training.

Een voorbeeld van een training van Move professionals is een training voor de Nationale Politie. Deze training is bedoeld voor agenten op straat die werken in multiculturele wijken, randsteden en andere plaatsen waar de agenten te maken zullen krijgen met verschillende culturen en subculturen. Wat moet je weten van de zogeheten ‘straatcultuur’ en wat vraagt dat van jou persoonlijk als mens? Op deze vragen willen wij deelnemers antwoorden bieden.

Wij geven deze trainingen vanuit onze professionaliteit als adviseurs en trainers maar vooral ook vanuit onze eigen ervaring met het werk in de maatschappelijke sector en onze eigen achtergrond. Alle Move trainers zijn dus zowel professionals als ervaringsdeskundigen. Deze combinatie is DE succesformule van Move.

Zie hier een voorbeeld van het programma voor Nationale Politie:

Wij geven deze trainingen vanuit onze professionaliteit als adviseurs en trainers maar vooral ook vanuit onze eigen ervaring met het werk in de maatschappelijke sector en onze eigen achtergrond.

Bekijk deze korte Introductie video Coaching & Training voor professionals

Hebt u interesse om Move Professionals uit te nodigen?

of is uw interesse gewekt maar wilt u graag meer weten over de producten en diensten, neem dan contact met ons op zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden en wellicht elkaar in de toekomst ontmoeten.