Move Consultancy

MOBIELE VERSIE

Move

Consultancy

HIERONDER EEN AANTAL SAMENWERKINGEN VAN MOVE

Move Consultancy biedt advies, coaching en training aan het bedrijfsleven op het gebied van personeel en de ontwikkeling van teams.

Van de raad van bestuur tot de medewerkers op de werkvloer. Move heeft de afgelopen jaren divers consultancy werk mogen leveren aan professionals in het bedrijfsleven. Veel van deze werkzaamheden worden uitgevoerd onder de vlag van Move Consultancy. Move werkt ook voor verschillende bureaus waaronder PI Company Nederland, beter bekend als GITP. Daarnaast werkt Move samen met de Vrije Universiteit van Amsterdam bij het vak Strategic Management.

Move Consultancy biedt een unieke vorm van training en coaching die niet enkel gebaseerd is op de basis van de psychologie maar vooral werkt vanuit ervaringsdeskundigheid met veel verschillende soorten mensen en gedrag. Denk hierbij aan ervaring in ontwikkelingslanden als Kenia en het coachen van mensen in moeilijke omstandigheden. Move gelooft dat ieder mens uniek is maar ook dat mensen in de basis vaak dezelfde dingen verlangen. Voorbeelden hiervan zijn; kunnen groeien, gewaardeerd worden, jezelf veilig voelen en weten wie je echt bent. Dit zijn een aantal basisvragen die ervoor zorgen dat mensen ‘in beweging’ komen en ongeacht het doel van een organisatie geloven wij bij Move dat waar mensen in beweging zijn, er resultaten worden behaald en mensen zichzelf zullen planten en inzetten voor hun organisatie.

Voor meer informatie over Move en haar oorsprong ga naar

FULL WITH VIDEO

Boxing Consultancy

Bekijk deze korte introductie video over Move Consultancy

Wij bieden uw organisatie training en coaching op de volgende gebieden:

Leiderschap

Persoonlijke ontwikkeling

Team ontwikkeling

Wil je hier meer over weten?

Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer