Move partners

Samenwerkingspartner Gitp Ontwikkeling

Move is samenwerkingspartner van GITP. Dit betekent dat GITP de werkwijze, methode en doelstellingen van Move ondersteunt. GITP is een organisatie die zich richt op het ontwikkelen van talent van mensen binnen organisaties, maar heeft daarnaast ook een hart voor maatschappelijke vraagstukken. De wortels van GITP liggen in haar oprichting in 1947, net na de oorlog. Toentertijd met als hoofddoel mensen te ondersteunen ‘de draad weer op te pakken’ na alle heftigheid van de Tweede Wereldoorlog. Nu, meer dan zeventig jaar later zet GITP zich nog steeds onverminderd in om mensen en organisaties te helpen om tot hun doel te komen. Zij gebruiken hiervoor hun zelf gecreëerde term: ‘Talent Intelligence’ Voor meer informatie over Gitp zie www.GITP.nl. Move is dan ook zeer trots op de samenwerking met GITP.

Wij zijn blij een organisatie te hebben gevonden die in veel van haar motivatie, doelstellingen en methodes lijkt op Move en haar aanvult door net een andere markt en doelgroep aan te spreken. Move zet zich net als GITP in voor de maatschappij en richt zich op die sectoren welke daar een directe bijdrage aan leveren zoals bijvoorbeeld de politie, justitie en onderwijsinstellingen. Move doet dit vanuit haar eigen verhaal en ervaringen. Deze zijn voornamelijk gevormd door ruime ervaring in het coachen en trainen van mensen in moeilijke omstandigheden. Denk hierbij aan sloppenwijken in landen als Kenia maar ook binnen Nederland, zoals mensen binnen gevangenissen, TBS klinieken en onderwijsinstellingen met jongeren die vaak worden bestempeld als ‘probleemjongeren’. Naast de ervaring in deze gebieden heeft Move ook ruime ervaring in het coachen & trainen van professionals in het bedrijfsleven op het gebied van leiderschap, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Deze combinatie maakt Move uniek en heeft inmiddels bewezen effectief en vernieuwend te zijn. GITP voorziet Move van advies en ondersteuning. Dit zodat Move, trainingen en opleidingen kan aanbieden van de hoogste kwaliteit en effectiviteit binnen het sociale domein.

Samenwerking MOVE&VU

MOVE en de Vrije Universiteit van Amsterdam zijn samenwerkingspartner. Hierbij ondersteunt de Universiteit Move in haar missie om door middel van trainingen op het gebied van ondernemen, mensen in een sociaal en maatschappelijk uitdagende positie te helpen. Met name in het programma van MOVE voor gedetineerden met als doel hun een eerlijke kans op re-integratie te bieden. De ondersteuning zal ook gebeuren in de vorm van wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van onze trainingen.

Wij van MOVE zijn erg blij en trots dat de Universiteit zich met ons wil verbinden en dankbaar voor de samenwerking en ondersteuning in onze missie en doelstellingen. 

Wil je hier meer over weten?

Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer